Image default

Fölényesen nyerte a ferencvárosi előválasztást Baranyi Krisztina

Baranyi Krisztina nyerte az előválasztást Ferencvárosban, így ő lesz az ellenzéki pártok által is támogatott közös polgármester-jelölt.

A jelnleg független színekben politizáló, de az LMP, a Kétfarkú Kutyapárt, a Kulcs Egyesület és a Puzsér-féle Sétáló Budapest által is támogatott Baranyi nagy fölénnyel győzött a momentumos Jancsó Andreával szemben, aki mögött a helyi MSZP, DK és Jobbik sorakozott fel. A Párbeszéd mindkét jelöltet támogatta.

Baranyi Krisztina végül a szavazatok 72 százalékát, míg Jancsó Andrea 28 százalékát szerezte meg – ezt Magyar György, az előválasztást lebonyolító Civil Választási Bizottság elnöke közölte. A szerda reggeltől péntek délutánig tartó voksoláson 2030-an vettek részt, ami bőven meghaladta az előzetes várakozásokat, ez egyébként a ferencvárosi lakosok 5 százalékát jelentette.

Az előválasztáson mi is jelen voltunk stábunkkal, ahol arról kérdeztük a kerület lakosait, hogy mi alapján döntötték el, hogy kire voksolnak. A videót itt tudod megnézni:

“Az ember már unja ezt a sok politikai huzavonát” | Jövő TV

Elstartolt a ferencvárosi előválasztás, ahol arról dönthetnek a kerület lakosai, Baranyi Krisztina vagy Jancsó Andrea legyen-e a fideszes Bácskai János kihívója. Arról kérdeztük hát az előválasztókat, mi alapján döntötték el, ki legyen az ellenzék közös polgármester-jelöltje. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Az LMP és a Jobbik sem támogatja már Puzsér Róbertet

Jövő TV

Megszavazták az MTA megcsonkításáról szóló törvényt, ma délutánra tüntetést szerveznek

Szalai Szabolcs

Az LMP szerint szükség van a klímatörvényre

Jövő TV