fbpx

Fölényesen nyerte a ferencvárosi előválasztást Baranyi Krisztina

Baranyi Krisztina nyerte az előválasztást Ferencvárosban, így ő lesz az ellenzéki pártok által is támogatott közös polgármester-jelölt.

A jelnleg független színekben politizáló, de az LMP, a Kétfarkú Kutyapárt, a Kulcs Egyesület és a Puzsér-féle Sétáló Budapest által is támogatott Baranyi nagy fölénnyel győzött a momentumos Jancsó Andreával szemben, aki mögött a helyi MSZP, DK és Jobbik sorakozott fel. A Párbeszéd mindkét jelöltet támogatta.

Baranyi Krisztina végül a szavazatok 72 százalékát, míg Jancsó Andrea 28 százalékát szerezte meg – ezt Magyar György, az előválasztást lebonyolító Civil Választási Bizottság elnöke közölte. A szerda reggeltől péntek délutánig tartó voksoláson 2030-an vettek részt, ami bőven meghaladta az előzetes várakozásokat, ez egyébként a ferencvárosi lakosok 5 százalékát jelentette.

Az előválasztáson mi is jelen voltunk stábunkkal, ahol arról kérdeztük a kerület lakosait, hogy mi alapján döntötték el, hogy kire voksolnak. A videót itt tudod megnézni:

“Az ember már unja ezt a sok politikai huzavonát” | Jövő TV

Elstartolt a ferencvárosi előválasztás, ahol arról dönthetnek a kerület lakosai, Baranyi Krisztina vagy Jancsó Andrea legyen-e a fideszes Bácskai János kihívója. Arról kérdeztük hát az előválasztókat, mi alapján döntötték el, ki legyen az ellenzék közös polgármester-jelöltje. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

A felelős kutyatartásra oktat a Dogopolis, a gazdiműhely

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában a Dogopolis, a gazdiműhely alapítóival, Erdős Istvánnal és Haskó Gabriellával beszélgettünk a felelős állattartásról, illetve arról, hogy mit tud nyújtani a kutyaiskolájuk.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,049lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szabó Tímea: Nem tagadják a Hajógyári-sziget lerombolásának tervét

A Párbeszéd képviselője hétfői parlamenti felszólalásában szembesítette a kormányt: „a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik, Csányik által uralt Orbán-gyarmat az óbudai Hajógyári-szigetet is ledózerolná.”