Fölényesen nyerte a ferencvárosi előválasztást Baranyi Krisztina

Baranyi Krisztina nyerte az előválasztást Ferencvárosban, így ő lesz az ellenzéki pártok által is támogatott közös polgármester-jelölt.

A jelnleg független színekben politizáló, de az LMP, a Kétfarkú Kutyapárt, a Kulcs Egyesület és a Puzsér-féle Sétáló Budapest által is támogatott Baranyi nagy fölénnyel győzött a momentumos Jancsó Andreával szemben, aki mögött a helyi MSZP, DK és Jobbik sorakozott fel. A Párbeszéd mindkét jelöltet támogatta.

Baranyi Krisztina végül a szavazatok 72 százalékát, míg Jancsó Andrea 28 százalékát szerezte meg – ezt Magyar György, az előválasztást lebonyolító Civil Választási Bizottság elnöke közölte. A szerda reggeltől péntek délutánig tartó voksoláson 2030-an vettek részt, ami bőven meghaladta az előzetes várakozásokat, ez egyébként a ferencvárosi lakosok 5 százalékát jelentette.

Az előválasztáson mi is jelen voltunk stábunkkal, ahol arról kérdeztük a kerület lakosait, hogy mi alapján döntötték el, hogy kire voksolnak. A videót itt tudod megnézni:

“Az ember már unja ezt a sok politikai huzavonát” | Jövő TV

Elstartolt a ferencvárosi előválasztás, ahol arról dönthetnek a kerület lakosai, Baranyi Krisztina vagy Jancsó Andrea legyen-e a fideszes Bácskai János kihívója. Arról kérdeztük hát az előválasztókat, mi alapján döntötték el, ki legyen az ellenzék közös polgármester-jelöltje. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Kezdőlap Hírek Belföld Fölényesen nyerte a ferencvárosi előválasztást Baranyi Krisztina
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,242lájkolóTetszik
167követőkövető
4követőkövető
295feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek