“A Szigeten akár zsákban is össze lehet szedni egy fiút”

A Sziget Fesztivál évről évre egyre drágább és ezt tökéletesen meglovagolja a néhány méterre lévő Auchan, ami előtt már egy alternatív minifesztivál alakult ki.

A Szigeten egy korsó sör 750 Ft, míg például az EFOTT fesztiválon 590 Ft, ráadásul a velencei fesztiválon 0,6 litert adnak ezért az árért. Éppen ezért sokan, pénztárcájukat megkímélve inkább külső helyszínt választanak az alapozáshoz.

Az áruház parkolóban szépen lassan egy alternatív minifesztivál kezdett az évek során kialakulni. Játékok, nyugágyak, sörpadok és zene is várja az áruház parkolójában azokat, akik a fesztiválon kívül alapoznak.

Arról kérdeztük az esti bulira készülődőket, hogy mi alapján rakták össze a fesztivál szettjüket, mennyit készülődtek és mivel érdemes a buli előtt alapozni.

Kezdőlap Hírek "A Szigeten akár zsákban is össze lehet szedni egy fiút"
Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

2,888lájkolóTetszik
151követőkövető
4követőkövető
287feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek