fbpx

“A Szigeten akár zsákban is össze lehet szedni egy fiút”

A Sziget Fesztivál évről évre egyre drágább és ezt tökéletesen meglovagolja a néhány méterre lévő Auchan, ami előtt már egy alternatív minifesztivál alakult ki.

A Szigeten egy korsó sör 750 Ft, míg például az EFOTT fesztiválon 590 Ft, ráadásul a velencei fesztiválon 0,6 litert adnak ezért az árért. Éppen ezért sokan, pénztárcájukat megkímélve inkább külső helyszínt választanak az alapozáshoz.

Az áruház parkolóban szépen lassan egy alternatív minifesztivál kezdett az évek során kialakulni. Játékok, nyugágyak, sörpadok és zene is várja az áruház parkolójában azokat, akik a fesztiválon kívül alapoznak.

Arról kérdeztük az esti bulira készülődőket, hogy mi alapján rakták össze a fesztivál szettjüket, mennyit készülődtek és mivel érdemes a buli előtt alapozni.

Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.