Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek.

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

A demonstráció után kezdetét vette a közös visszaszámlálás és megtörtént a “behalás”, amivel arra hívták fel a figyelmet, hogy mi vár ránk, ha nem cselekszünk időben és nem vesszük komolyan a klímaváltozást.

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

Nemrég Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője adott interjút a Magyar Hírlapnak, amelyben arról beszélt, a kisebbik kormánypárt zöld fordulatot vesz és a jövőben kiemelten foglalkozik majd a környezetünk védelmével. Ennek apropóján azt kérdeztük a klímatüntetés résztvevőitől, mennyire tartják hitelesnek a KDNP zöld fordulatát.

Kezdőlap Hírek Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat
Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,279lájkolóTetszik
178követőkövető
4követőkövető
309feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek