Image default

Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek .

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

A demonstráció után kezdetét vette a közös visszaszámlálás és megtörtént a “behalás”, amivel arra hívták fel a figyelmet, hogy mi vár ránk, ha nem cselekszünk időben és nem vesszük komolyan a klímaváltozást.

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

Nemrég Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője adott interjút a Magyar Hírlapnak, amelyben arról beszélt, a kisebbik kormánypárt zöld fordulatot vesz és a jövőben kiemelten foglalkozik majd a környezetünk védelmével. Ennek apropóján azt kérdeztük a klímatüntetés résztvevőitől, mennyire tartják hitelesnek a KDNP zöld fordulatát. Íme:

A klímatüntetők szerint nevetséges a KDNP zöld fordulata | Jövő TV

Vasárnap délutánra közös klímagyűlést és klímabulit szervezett az Extinction Rebellion és a Fridays For Future a Szabadság hídra, ahol arról kérdeztük a résztvevőket, hogy szerintük mennyire hiteles a KDNP zöld fordulata. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon!

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Ellenzéki kerekasztalt alapítottak a magyar EP-képviselők

Jövő TV

A Fideszt nem érdeklik a szabályok, a hivatalos kampányidőszak előtt kikerültek a plakátjaik

Jövő TV

A tiszta levegőért szerveznek tüntetést ma Budapesten

Jövő TV