Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek.

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

A demonstráció után kezdetét vette a közös visszaszámlálás és megtörtént a “behalás”, amivel arra hívták fel a figyelmet, hogy mi vár ránk, ha nem cselekszünk időben és nem vesszük komolyan a klímaváltozást.

Fotó: Szalai Szabolcs/ Jövő TV

Nemrég Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője adott interjút a Magyar Hírlapnak, amelyben arról beszélt, a kisebbik kormánypárt zöld fordulatot vesz és a jövőben kiemelten foglalkozik majd a környezetünk védelmével. Ennek apropóján azt kérdeztük a klímatüntetés résztvevőitől, mennyire tartják hitelesnek a KDNP zöld fordulatát.

Kezdőlap Videók Topik Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat
Szabolcs Dorka
Szerkesztő, riporter

Legfrissebb videók

Schiffer András a Pesti Srácok tüntetésén: A DK meghívását is elfogadtam volna

Utcára vonultak a fideszesek a "kibersztálinizmus" ellen. A kormánypárti hírportál által szervezett tüntetésen kérdeztük az est egyik szónokát, Schiffer András​ ügyvédet, az LMP egykori társelnökét.

Mégsem lehet más a politika?

Kendernay Jánossal, az LMP társelnökével beszélgettünk a párt névváltoztatásának okairól, az LMP népszavazási kezdeményezéséről és a miniszterelnök zöld fordulatáról is.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

6,041lájkolóTetszik
216követőkövető
30követőkövető
394feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek