fbpx

Itt a nagy bejelentés: Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson

Tarlós István kezdhet is csomagolni.

Dopeman és Kelemen Anna után újabb médiaszemélyiség döntött úgy, hogy megfürdik a politikában. Berki Krisztián esetében azonban ez nem csak költői kép, hiszen az ismert televíziós arc, hableányokat megszégyenítő eleganciával emelkedett ki egy medencéből, miközben bejelentette: elindul az őszi főpolgármester-választáson Tarlós István egyetlen igazi, esélyes kihívójaként.

Íme a rendhagyó politikai coming out:

Magabiztosságban nincs hiánya Berkinek, egyenesen arról beszélt Facebook-oldalán közzétett videójában, hogy októberben biztosan legyőzi majd Tarlóst és ő lesz Budapest új főpolgármestere.

Az eddig főleg a herevasalásáról ismert médiaceleb részletes programmal még nem állt elő, azonban videójában azt már leszögezte, budapestiként érzi és tudja, hogy a városnak változásra és új vezetésre van szüksége.

Szalai Szabolcs
Írtam újságot, dolgoztam tévében és rádióban. Beleszagoltam a politikába, de kiábrándultam belőle. Aztán kiábrándultam a kiábrándultságból is. Most itt vagyok.

Legfrissebb videók

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

A felelős kutyatartásra oktat a Dogopolis, a gazdiműhely

A Jövő TV hétharminc című reggeli műsorában a Dogopolis, a gazdiműhely alapítóival, Erdős Istvánnal és Haskó Gabriellával beszélgettünk a felelős állattartásról, illetve arról, hogy mit tud nyújtani a kutyaiskolájuk.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,049lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

Szabó Tímea: Nem tagadják a Hajógyári-sziget lerombolásának tervét

A Párbeszéd frakcióvezetője hétfői parlamenti felszólalásában szembesítette a kormányt: „a Mészárosok, Tiborczok, Garancsik, Csányik által uralt Orbán-gyarmat az óbudai Hajógyári-szigetet is ledózerolná.”