Itt a nagy bejelentés: Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson

Tarlós István kezdhet is csomagolni.

Dopeman és Kelemen Anna után újabb médiaszemélyiség döntött úgy, hogy megfürdik a politikában. Berki Krisztián esetében azonban ez nem csak költői kép, hiszen az ismert televíziós arc, hableányokat megszégyenítő eleganciával emelkedett ki egy medencéből, miközben bejelentette: elindul az őszi főpolgármester-választáson Tarlós István egyetlen igazi, esélyes kihívójaként.

Íme a rendhagyó politikai coming out:

Magabiztosságban nincs hiánya Berkinek, egyenesen arról beszélt Facebook-oldalán közzétett videójában, hogy októberben biztosan legyőzi majd Tarlóst és ő lesz Budapest új főpolgármestere.

Az eddig főleg a herevasalásáról ismert médiaceleb részletes programmal még nem állt elő, azonban videójában azt már leszögezte, budapestiként érzi és tudja, hogy a városnak változásra és új vezetésre van szüksége.

Kezdőlap Hírek Belföld Itt a nagy bejelentés: Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek