Szolnokon is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz ellen

A Momentum kivételével minden ellenzéki párt benne van már az együttműködésben.

Ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentették be az LMP, a Jobbik, az MSZP és a DK helyi képviselői, hogy Szolnoki Többség néven indulnak el a Fidesz jelöltjei ellen az őszi önkormányzati választásokon. A bejelentést Facebook-oldalukon élőben is közvetítették:

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az “Élhető Szolnok” című választási program ismertetésére, valamint az önkormányzati képviselőjelöltek és a polgármester-jelölt bemutatására csak egy későbbi időpontban, július 29-én kerül sor.

Szolnoki Többség

KÖZÖSEN INDUL AZ ELLENZÉK SZOLNOKON A Jobbik, az LMP, az MSZP és a DK szolnoki szervezetei megállapodást kötöttek a 2019-es önkormányzati választáson történő együttműködésről. A megállapodás…

Az ellenzéki pártoknak a Momentum helyi szervezetével még nem sikerült megállapodniuk, azonban velük még továbbra is zajlanak az egyeztetetések. Ezen felül várják minden olyan demokratikus párt vagy helyi civil szervezet csatlakozását, amelyek érdekeltek a Fidesz leváltásában a jász-nagykun-szolnoki megyeszékhelyen.

Kezdőlap Hírek Belföld Szolnokon is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz ellen
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek