Image default

Szolnokon is összefogtak az ellenzéki pártok a Fidesz ellen

A Momentum kivételével minden ellenzéki párt benne van már az együttműködésben.

Ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentették be az LMP, a Jobbik, az MSZP és a DK helyi képviselői, hogy Szolnoki Többség néven indulnak el a Fidesz jelöltjei ellen az őszi önkormányzati választásokon. A bejelentést Facebook-oldalukon élőben is közvetítették:

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az “Élhető Szolnok” című választási program ismertetésére, valamint az önkormányzati képviselőjelöltek és a polgármester-jelölt bemutatására csak egy későbbi időpontban, július 29-én kerül sor.

Szolnoki Többség

KÖZÖSEN INDUL AZ ELLENZÉK SZOLNOKON A Jobbik, az LMP, az MSZP és a DK szolnoki szervezetei megállapodást kötötöttek a 2019-es önkormányzati választáson történő együttműködésről. A megállapodás…

Az ellenzéki pártoknak a Momentum helyi szervezetével még nem sikerült megállapodniuk, azonban velük még továbbra is zajlanak az egyeztetetések. Ezen felül várják minden olyan demokratikus párt vagy helyi civil szervezet csatlakozását, amelyek érdekeltek a Fidesz leváltásában a jász-nagykun-szolnoki megyeszékhelyen.

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Elfogadták a baloldal ajánlatát: az LMP beáll az előválasztás győztese mögé Budapesten

Szalai Szabolcs

Flashmobot szerveznek zöld fiatalok a túlfogyasztás miatt

Szalai Szabolcs

Nem volt túl nagy kardcsörgés az ellenzéki főpolgármester-jelöltek vitáján

Szalai Szabolcs