fbpx

Ellenzéki kerekasztalt alapítottak a magyar EP-képviselők

Céljuk, hogy minél hatékonyabban lépjenek fel az Unióban a magyar emberek érdekében.

Új platformot hívtak életre az Európai Parlamentben ellenzéki képviselők – ezt Ujhelyi István jelentette be Facebook-oldalán. A szocialista EP-képviselő bejegyzésében arról ír, hogy a strasbourgi plenáris ülés szünetében meg is tartották az első ellenzéki kerekasztalt, amelynek keretében egyeztettek egymással az MSZP, a Jobbik, a Momentum és a Demokratikus Koalíció képviselői.

Ujhelyi szerint az új kezdeményezés célja, hogy a hazai ellenzéki pártok összehangolják uniós szakpolitikájukat az ország érdekében.

Ujhelyi István dr.

‼️ Megalakult a magyar ellenzéki kerekasztal az Európai Parlamentben! A strasbourgi plenáris ülés szünetében megtartottuk az első, úgynevezett ellenzéki kerekasztalt, amelynek keretében az MSZP, a…

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.