Ellenzéki kerekasztalt alapítottak a magyar EP-képviselők

Céljuk, hogy minél hatékonyabban lépjenek fel az Unióban a magyar emberek érdekében.

Új platformot hívtak életre az Európai Parlamentben ellenzéki képviselők – ezt Ujhelyi István jelentette be Facebook-oldalán. A szocialista EP-képviselő bejegyzésében arról ír, hogy a strasbourgi plenáris ülés szünetében meg is tartották az első ellenzéki kerekasztalt, amelynek keretében egyeztettek egymással az MSZP, a Jobbik, a Momentum és a Demokratikus Koalíció képviselői.

Ujhelyi szerint az új kezdeményezés célja, hogy a hazai ellenzéki pártok összehangolják uniós szakpolitikájukat az ország érdekében.

Ujhelyi István dr.

‼️ Megalakult a magyar ellenzéki kerekasztal az Európai Parlamentben! A strasbourgi plenáris ülés szünetében megtartottuk az első, úgynevezett ellenzéki kerekasztalt, amelynek keretében az MSZP, a…

Kezdőlap Hírek Belföld Ellenzéki kerekasztalt alapítottak a magyar EP-képviselők

Legfrissebb videók

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Klímatüntetők borították be a Szabadság hídat

Közös klímatüntetést szervezett a Fridays For Future és az Extinction Rebellion vasárnap délután a Szabadság hídon, amire az aktivisták odaillők táblákkal és közös skandálással készültek.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

2,888lájkolóTetszik
151követőkövető
4követőkövető
287feliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb cikkek