Puzsér Róberték is Baranyi Krisztinát támogatják Ferencvárosban

Puzsérék szerint Baranyi Krisztina a parkolási maffia legnagyobb ellensége, ezért állnak be mögé a kerületben.

Ahogy arról korábban írtunk, a legtöbb kerületben már sikerült megállapodnia a pártoknak abban, hogy ki legyen az ellenzéki kihívója a Fidesz jelöltjének. Ferencvárosban azonban vitás helyzet alakult ki, ugyanis az LMP, a Párbeszéd, a Kétfarkú Kutyapárt és a helyi civilek is Baranyi Krisztina független polgármester-jelölt mögé álltak be, azonban a szocialisták, a DK, a Momentum és a Jobbik is inkább Jancsó Andreát támogatják. Éppen ezért itt a közös főpolgármester-jelölt megtaláláshoz hasonló módon előválasztással döntenek majd az elkövetkező hetekben.

Most azonban újabb hír látott napvilágot Ferencvárosban, történt ugyanis, hogy politikai megállapodást kötött Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt Baranyi Krisztinával – ezt ma jelentették be a Sétáló Budapest Facebook-oldalán.

Sétáló Budapest 2019

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, az Állampolgárok a Centrumban civil szervezete és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester-jelölt ma megállapodtak, hogy a parkolási maffia által…

A Puzsér Róbert stábja által nyilvánosságra hozott megállapodás értelmében a főpolgármester-jelölt és csapata vállalja, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni fogják Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesteri kampányát, valamint hogy nem állítanak vele és az őt támogató civil szervezettel szemben jelöltet a kerületben.

Baranyi a támogatásért cserébe vállalta, hogy képviseli a Fővárosi Közgylésben és a kerületben is a Sétáló Budapest programjának antikorrupciós törekvéseit, valamint a belvárosi autómentes sétálóövezet és a dugódíj koncepcióját.

Lapunk az ügy kapcsán megkereste Zaránd Pétert, Puzsér Róbert kampányfőnökét, aki elmondta, azért álltak be Baranyi mögé, mert szerintük ő egy felkészült helyi politikus, aki a parkolási maffia legnagyobb ellensége és mert egy valóban zöld elkötelezettségű jelölt.

Arra a kérdésre, hogy amennyiben nem Baranyi nyeri az előválasztást a kerületben, akkor beállnak-e Jancsó Andrea mögé, Zaránd azt válaszolta, hogy számukra Baranyi Krisztina az egyetlen elfogadható jelölt.

Kezdőlap Hírek Belföld Puzsér Róberték is Baranyi Krisztinát támogatják Ferencvárosban
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

“Akire én szavazok, lehet hogy százalékot sem fog elérni, de óvodásom volt.”

Az utca emberét kérdeztük a győri kampányról a voksolás előtti napokban.

Zöldterületeiket és otthonaikat féltik az újbudaiak a Déli Körvasút fejlesztése miatt

A beruházás kapcsán összehívott lakossági fórumon jártunk. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

4,927lájkolóTetszik
192követőkövető
5követőkövető
353feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek