Image default

Puzsér Róberték is Baranyi Krisztinát támogatják Ferencvárosban

Puzsérék szerint Baranyi Krisztina a parkolási maffia legnagyobb ellensége, ezért állnak be mögé a kerületben.

Ahogy arról korábban írtunk, a legtöbb kerületben már sikerült megállapodnia a pártoknak abban, hogy ki legyen az ellenzéki kihívója a Fidesz jelöltjének. Ferencvárosban azonban vitás helyzet alakult ki, ugyanis az LMP, a Párbeszéd, a Kétfarkú Kutyapárt és a helyi civilek is Baranyi Krisztina független polgármester-jelölt mögé álltak be, azonban a szocialisták, a DK, a Momentum és a Jobbik is inkább Jancsó Andreát támogatják. Éppen ezért itt a közös főpolgármester-jelölt megtaláláshoz hasonló módon előválasztással döntenek majd az elkövetkező hetekben.

Most azonban újabb hír látott napvilágot Ferencvárosban, történt ugyanis, hogy politikai megállapodást kötött Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt Baranyi Krisztinával – ezt ma jelentették be a Sétáló Budapest Facebook-oldalán.

Sétáló Budapest 2019

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, az Állampolgárok a Centrumban civil szervezete és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester-jelölt ma megállapodtak, hogy a parkolási maffia által…

A Puzsér Róbert stábja által nyilvánosságra hozott megállapodás értelmében a főpolgármester-jelölt és csapata vállalja, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel támogatni fogják Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesteri kampányát, valamint hogy nem állítanak vele és az őt támogató civil szervezettel szemben jelöltet a kerületben.

Baranyi a támogatásért cserébe vállalta, hogy képviseli a Fővárosi Közgylésben és a kerületben is a Sétáló Budapest programjának antikorrupciós törekvéseit, valamint a belvárosi autómentes sétálóövezet és a dugódíj koncepcióját.

Lapunk az ügy kapcsán megkereste Zaránd Pétert, Puzsér Róbert kampányfőnökét, aki elmondta, azért álltak be Baranyi mögé, mert szerintük ő egy felkészült helyi politikus, aki a parkolási maffia legnagyobb ellensége és mert egy valóban zöld elkötelezettségű jelölt.

Arra a kérdésre, hogy amennyiben nem Baranyi nyeri az előválasztást a kerületben, akkor beállnak-e Jancsó Andrea mögé, Zaránd azt válaszolta, hogy számukra Baranyi Krisztina az egyetlen elfogadható jelölt.

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

Kik indulnak végül az előválasztáson? Összeszedtük!

Jövő TV

Megválasztották az LMP új vezetőit

Szalai Szabolcs

Itt a nagy bejelentés: Berki Krisztián is elindul a főpolgármester-választáson

Szalai Szabolcs