Lesz-e teljes ellenzéki összefogás Budapesten? Elemzők válaszolnak!

Karácsony Gergely győzelme után esély nyílik-e a megegyezésre a Jobbikkal és az LMP-vel a fővárosban? Erre kerestük a választ.

A napokban az Ökopolisz Alapítvány Nyári Akadémiáján jártunk, ahol politikai elemzők arról beszélgettek, milyen kihívásokkal szembesülnek az ellenzéki pártok az európai parlamenti választások után. Ennek apropóján arról kérdeztük a panelben résztvevő Mikecz Dánielt, a Repulikon Intézet munkatársát, valamint Reiner Rolandot, az Integrity Lab kutatásvezetője, létrejöhet-e a teljes ellenzéki együttműködés a fővárosban.

Ahogy arról korábban már írtunk, Karácsony Gergely lett ugyanis az előválasztás győztese, így ő lesz az ellenzéki pártok által támogatott kihívója Tarlós Istvánnak. Karácsony pedig nemrégiben a Jövő TV-nek úgy nyilatkozott, ha megnyeri az előválasztást, újranyitná a tárgyalásokat a fővárosban a teljes ellenzéki együttműködés érdekében, tehát hogy az LMP és a Jobbik is legyen része a kerületi megállapodásoknak.

Az elemzők elmondták a véleményüket róla, hogy milyen esélyeket látnak egy ilyen széleskörű együttműködésre az előválasztás után:

Lesz-e teljes ellenzéki összefogás Budapesten? Elemzők válaszolnak! | Jövő TV

Karácsony Gergely győzelme után esély nyílik-e a megegyezésre a Jobbikkal és az LMP-vel a fővárosban? Erre kerestük a választ. http://www.jovotv.hu/2019/06/29/lesz-e-teljes-ellenzeki-osszefogas-budapesten-elemzok-valaszolnak/ Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Demkó Attila: Trianon nem történelem, hanem a jelen

A biztonságpolitikai szakértő, író szerint a történelmi sérelmeken felül lehet emelkedni, de ehhez „mindenkinek el kell végeznie a munkát”, vagyis mindenkinek őszintén szembe kell néznie a saját múltjával.

100 év után sem tudunk méltó módon megemlékezni Trianonról?

A trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából tartottak ülést ma az Országgyűlésben, amelyen Demokratikus Koalíció kivételével minden párt részt vett. Az ellenzéki képviselőket kérdezzük az emlékülés kapcsán.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

12,467lájkolóTetszik
614követőkövető
30követőkövető
891feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek