Image default

Nem minden ellenzéki főpolgármester-jelölt nyitná újra a tárgyalásokat a Jobbik miatt

A mai napon az aHang szervezett vitát az előválasztásban résztvevő főpolgármester-jelöltek között az Átriumban, ahova mi is ellátogattunk. A főpolgármester-jelöltektől azt kérdeztük, mit szólnának ahhoz, ha a Jobbik is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz Budapesten.

Kunhalmi Ágnes is ellátogatott a vitára. Fotó: Jövő TV

A nagy hőség ellenére most is teltház előtt zajlott az ellenzéki előválasztáson résztvevő főpolgármester-jelöltek vitája. A civilek által szervezett rendezvényre mi is ellátogattunk, ahol a több mint két órás vita után már nem a programokról, a város jövőjét illető elképzeléseikről kérdeztük a jelölteket.

Ahogy azt tegnap megírtuk, lapunknak nyilatkozott a Jobbik budapesti elnöke, miután megtudtuk, hogy a párt képviselői egyeztetéseket folytatnak arról, hogy más településekhez hasonló módon, Budapesten is együtt működnének a többi ellenzéki párttal. A hírt Bencsik is megerősítette.

Ennek apropóján azt kérdeztük a jelöltektől, amennyiben ők nyernék az előválasztást, úgy újranyitnák-e a tárgyalásokat a kerületekben a Jobbik csatlakozása esetén, ha csak így jöhetne létre az a széleskörű ellenzéki összefogás, amelyről mindenki olyan sokat beszélt már.

Íme a válaszok:

Nem minden ellenzéki főpolgármester-jelölt nyitná újra a tárgyalásokat a Jobbik miatt | Jövő TV

A mai napon az aHang szervezett vitát az előválasztásban résztvevő főpolgármester-jelöltek között az Átriumban, ahova mi is ellátogattunk. A főpolgármester-jelöltektől azt kérdeztük, mit szólnának ahhoz, ha a Jobbik is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz Budapesten. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Kerpel-Fronius Gábortól, a Momentum főpolgármester-jelöltjétől azt is megkérdeztük, mit szól hozzá, hogy Puzsér Róbert kijelentette, ha megnyerné az előválasztást, egyedül az ő javára lépne vissza bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Oszd meg másokkal is!

Ajánlott cikkek

“A Szigeten akár zsákban is össze lehet szedni egy fiút”

Szabolcs Dorka

Megzsarolták az LMP újbudai szervezetét, ezért bejelentették, önállóan indulnak a kerületben

Szalai Szabolcs

Megegyeztek az ellenzéki pártok – úgy tűnik, mégsem lesz előválasztás Szolnokon

Szalai Szabolcs