Nem minden ellenzéki főpolgármester-jelölt nyitná újra a tárgyalásokat a Jobbik miatt

A mai napon az aHang szervezett vitát az előválasztásban résztvevő főpolgármester-jelöltek között az Átriumban, ahova mi is ellátogattunk. A főpolgármester-jelöltektől azt kérdeztük, mit szólnának ahhoz, ha a Jobbik is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz Budapesten.

Kunhalmi Ágnes is ellátogatott a vitára. Fotó: Jövő TV

A nagy hőség ellenére most is teltház előtt zajlott az ellenzéki előválasztáson résztvevő főpolgármester-jelöltek vitája. A civilek által szervezett rendezvényre mi is ellátogattunk, ahol a több mint két órás vita után már nem a programokról, a város jövőjét illető elképzeléseikről kérdeztük a jelölteket.

Ahogy azt tegnap megírtuk, lapunknak nyilatkozott a Jobbik budapesti elnöke, miután megtudtuk, hogy a párt képviselői egyeztetéseket folytatnak arról, hogy más településekhez hasonló módon, Budapesten is együtt működnének a többi ellenzéki párttal. A hírt Bencsik is megerősítette.

Ennek apropóján azt kérdeztük a jelöltektől, amennyiben ők nyernék az előválasztást, úgy újranyitnák-e a tárgyalásokat a kerületekben a Jobbik csatlakozása esetén, ha csak így jöhetne létre az a széleskörű ellenzéki összefogás, amelyről mindenki olyan sokat beszélt már.

Íme a válaszok:

Nem minden ellenzéki főpolgármester-jelölt nyitná újra a tárgyalásokat a Jobbik miatt | Jövő TV

A mai napon az aHang szervezett vitát az előválasztásban résztvevő főpolgármester-jelöltek között az Átriumban, ahova mi is ellátogattunk. A főpolgármester-jelöltektől azt kérdeztük, mit szólnának ahhoz, ha a Jobbik is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz Budapesten. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is!

Kerpel-Fronius Gábortól, a Momentum főpolgármester-jelöltjétől azt is megkérdeztük, mit szól hozzá, hogy Puzsér Róbert kijelentette, ha megnyerné az előválasztást, egyedül az ő javára lépne vissza bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Kezdőlap Hírek Belföld Nem minden ellenzéki főpolgármester-jelölt nyitná újra a tárgyalásokat a Jobbik miatt

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek