Kevesen ismerik fel a főpolgármester-jelölteket

Arra voltunk kíváncsiak, mennyien ismerik fel a főpolgármester-jelölteket. Ezt Budapesten, a Kálvin téren próbáltuk kideríteni.

A kérdésünket úgy tettük fel, hogy a megkérdezettek felismerik-e a Fidesz jelöltjét, aki persze nem volt ott az előre kinyomtatott fényképek között. Ennek ellenére többen rá tudtak mutatni a kormánypártok jelöltjére.

Csak kevesen voltak, akik rájöttek, kérdésünk átverés és a lapon szereplők közül mindenki az ellenzék jelöltje, ráadásul fel is ismerték mindannyiukat. A fényképeken az alábbi jelöltek szerepeltek:

  • Karácsony Gergely (MSZP-P)
  • Kálmán Olga (DK)
  • Kerpel-Fronius Gábor (Momentum)
  • Puzsér Róbert (független)

A videóból az is kiderült, Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Puzsér Róbert publicista rendelkezik a legnagyobb ismertséggel a megkérdezettek körében.

Kezdőlap Hírek Kevesen ismerik fel a főpolgármester-jelölteket
Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek