fbpx

Kevesen ismerik fel a főpolgármester-jelölteket

Arra voltunk kíváncsiak, mennyien ismerik fel a főpolgármester-jelölteket. Ezt Budapesten, a Kálvin téren próbáltuk kideríteni.

A kérdésünket úgy tettük fel, hogy a megkérdezettek felismerik-e a Fidesz jelöltjét, aki persze nem volt ott az előre kinyomtatott fényképek között. Ennek ellenére többen rá tudtak mutatni a kormánypártok jelöltjére.

Csak kevesen voltak, akik rájöttek, kérdésünk átverés és a lapon szereplők közül mindenki az ellenzék jelöltje, ráadásul fel is ismerték mindannyiukat. A fényképeken az alábbi jelöltek szerepeltek:

  • Karácsony Gergely (MSZP-P)
  • Kálmán Olga (DK)
  • Kerpel-Fronius Gábor (Momentum)
  • Puzsér Róbert (független)

A videóból az is kiderült, Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Puzsér Róbert publicista rendelkezik a legnagyobb ismertséggel a megkérdezettek körében.

Jövő TV
Neked szól. Rólad szól.

Legfrissebb videók

Mit kezdenek a nemzeti konzultációs ívekkel a budapestiek?

A járvány ellenére újabb Nemzeti Konzultációt indított a kormány, amelyben Soros György tervéről, és a járvány elleni védekezésről is kikérik a magyarok véleményét. Erről kérdeztük az utca emberét.

Ha kell, újra tüntetni fognak a tatai Öreg-tó beépítése ellen

Sok százan tüntettek szombat délután Tatán az Öreg-tó partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda beruházása ellen. A szervezők szerint a résztvevők száma meghaladta a 2000 főt is.

Legújabb podcastünk

audio

Kaleta-ügy, ki újítja fel a Lánchidat, ellenzéki szakadás Gödön

A Jövő TV Pálya szélén című aktuálpolitikai podcast legújabb adásában Nótin Tamás, a Jövő TV főszerkesztőjének felvetéseire Kovács János, a Jövő TV politikai elemzője és Deák Dániel, a XXI. századi Intézet vezető elemzője vették górcső alá az elmúlt időszak legfontosabb közéleti történéseit.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

13,050lájkolóTetszik
672követőkövető
39követőkövető
1,573feliratkozóFeliratkozás

Jövő Rádió

Legfrissebb cikkek

A Jobbik nyilvános pedofilregiszter létrehozását javasolja

Ander Balázs arról beszélt, hogy egyetlen egy könnycseppet sem hullajtott volna senki sem, ha Kaleta Gábort nem hozzák haza. Kövér László szerint a jobbikos politikus felszólalásának stílusa lehetett volna kicsit emelkedettebb és tisztességesebb.