Puzsér szerint győzelem nélkül is sikert érhetnek el

Bemutatásra került a Sétáló Budapest program, amely több, mint 150 oldalból áll. A esemény a kánikula ellenére is teltázas volt.

A program immáron mindenki számára elérhető a Sétáló Budapest honlapján. A bemutatót nagy érdeklődés övezte, ahol nem csak arról volt szó, hogy Puzsér hatalomrakerülése esetén miket valósítana meg a Sétáló Budapest stábja Budapesten.

A rendezvényen kihirdetésre került a korábban meghirdetett fotó- és videópályázat is. A fotópályázat esetén a művek kiállításra kerültek a teremben, a videók esetében pedig a két győztes és a különdíjjal jutalmazott pályamű is levetítésre került a közönség számára.

Ezt követően Bodrog Zoltán programkoordinátor, valamint helyettese Csörgics Mátyás ismertette a program főbb pontjait.

Puzsér Róbert beszéde a Sétáló Budapest programbemutatóján

Az esemény zárásaként a független főpolgármester-jelölt mondott beszédet. Puzsér elmondta, hogy szerinte a politikai centrum megképzése az EP-választás eredményei, valamint a Momentum kihátrálása miatt megbukott.

Puzsér szerint azonban nem csak hátrányai vannak a helyzetnek:

Van azonban valamink, amivel az ellenzék nem rendelkezik, s ami eszközökkel, pénzzel és médiával nem megváltható: van időnk.

Nekünk nincsenek farkaséhes politikus-kádereink és vállalkozó maffiánk, mi ráérünk akár öt év múlva, akár tíz év múlva is győzni – a
programunk kész. Csak egyre kell ügyelnünk: úgy nyerjünk, hogy helyesen cselekszünk, és akkor mindegy, mikor.

Az eseményen részt vett Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke is, akit Puzsér Róberttel együtt a programról és a politikai centrumról kérdeztünk:

Puzsér szerint győzelem nélkül is lehet siker | Jövő TV

Bemutatásra került a Sétáló Budapest programja, amely több, mint 150 oldalból áll. Az esemény a kánikula ellenére is teltházzal zajlott le. A programbemutatón Puzsér Róberttel és Vona Gáborral is készítettünk interjút. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon!

Kezdőlap Videók Topik Puzsér szerint győzelem nélkül is sikert érhetnek el

Legfrissebb videók

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

“Jól kézben tartja a várost és kitiltotta a buzeránsokat”

Tíz nappal az önkormányzati választások előtt arról kérdeztük a budapestieket, kit és miért látnának szívesen a főváros élén.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,228lájkolóTetszik
160követőkövető
4követőkövető
294feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek