Karácsony meglepődött, de örül Kálmán Olgának

Karácsony Gergely is megszólalt, miután a Demokratikus Koalíció ma bejelentette, hogy nem őt, hanem Kálmán Olga televíziós műsorvezetőt támogatja főpolgármester-jelöltként a budapesti előválasztáson.

Napközben lefújták Karácsony aznapra meghirdetett sajtótájékoztatóját, ugyanakkor Facebook-oldalán kommentálta a DK bejelentését. A videóban arról beszél, hogy eddig úgy tudta, hogy van a DK-nak jelöltje az előválasztáson, csak azt hitte, hogy ő az. Ugyanakkor örül Kálmán Olga jelölésének, mert szerinte minél több a jelölt és a vita, annál nagyobb a legitimitása az előválasztás nyertesének Tarlós István kihívójaként.

Karácsony ezután azzal folytatta, hogy ő győzni akar, de nem csak Tarlós Istvánt, hanem a budapestiek problémáit szeretné legyőzni. A légszennyezettség, az elszabaduló ingatlanárak és a nyomor ellen kíván harcba szállni, amennyiben erre felhatalmazást kap a választóktól.

Ezzel egyértelművé vállt, hogy az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje továbbra is versenyben marad, napközben ugyanis olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a DK bejelentése Karácsony főpolgármester-jelölti kampányának a végét is jelentheti.

Az ellenzéki előválasztás egyébként tegnap vette kezdetét, ahol a jelölteknek június 17-ig 2000 budapesti lakos ajánlást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy hivatalosan is indulhassanak a megmérettetésen.

Kiemelt kép forrása: Karácsony Gergely, Facebook.com

Kezdőlap Hírek Belföld Karácsony meglepődött, de örül Kálmán Olgának
Szalai Szabolcs
Újságíró, publicista, a Jövő TV főszerkesztője.

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,329lájkolóTetszik
180követőkövető
4követőkövető
311feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek