A kihalás ellen lázadtak Budapesten

Az Extinction Rebellion (Lázadás a Kihalás ellen) mozgalom szervezett felvonulást Budapesten, hogy így hívják fel a figyelmet a klímaváltozás problémájára. A mozgalom az Egyesült Királyságból indult, mára azonban 33 országban van jelen.

Fotó: Jövő TV

A pár száz fős tömeg az Innovációs és Technológia Minisztérium épületétől vonult a Kossuth térre, ahol beszédek is elhangzottak. Az egyik szervező elmondta, elfogadhatatlan, hogy 2019-ben még mindig nincs olyan minisztérium az országban, amely a környezeti feladatokért felelős.

Fotó: Jövő TV

A világ számtalan pontján aktivázálják magukat az emberek és felszólalnak azért, mert a klímaváltozás és az ökológiai válság egy olyan probléma, amely azonnali cselekvéseket igényel a politikai döntéshozók részéről, különben az egész élővilág, közöttük az emberek is ki fognak halni a bolygón.

A túlfogyasztás miatt nem szülök több gyereket | Jövő TV

Az Extinction Rebellion (Lázadás a Kihalás ellen) Budapestre szervezett felvonulásán jártunk. http://www.jovotv.hu/2019/04/28/a-kihalas-ellen-lazadtak-budapesten/ Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv


Kezdőlap Hírek Belföld A kihalás ellen lázadtak Budapesten

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,242lájkolóTetszik
167követőkövető
4követőkövető
295feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek