Rengeteg fiataltól veszi el a továbbtanulás lehetőségét az új nyelvvizsga-törvény

Ennek apropóján szervezett demonstrációt a Független Diákparlament péntek délutánra a Kossuth térre. A tüntetésen mi is jelen voltunk stábunkkal.

Egy 2014-es kormányhatározat értelmében 2020-tól csupán azok a diákok felvételizhetnének az egyetemekre, akik rendelkeznek középfokú nyelvvizsgával. A diákokat tömörítő szervezet szerint azonban ez rengeteg fiataltól venné el a továbbtanulás lehetőségét, ugyanis szerintük a jelenlegi nyelvoktatás nincs azon a színvonalon hazánkban, hogy ez reális követelmény legyen a középiskolások számára.

Miért is rossz a nyelvvizsga-törvény? Elmondják a tüntetők! | Jövő TV

A Független Diákparlament által szervezett tüntetésen jártunk, amelyet annak apropóján szerveztek, hogy 2020-tól csak középfokú nyelvvizsgával lehet a felsőoktatásba felvételizni. Megkérdeztük a demonstrálókat, hogy mi a probléma az új törvénnyel. Olvasd el a híreket! http://www.jovotv.hu Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/jovotelevizio/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/jovotelevizio/ Hallgas ránk a SoundCloudon! https://soundcloud.com/jovotv


Kezdőlap Hírek Belföld Rengeteg fiataltól veszi el a továbbtanulás lehetőségét az új nyelvvizsga-törvény

Legfrissebb videók

Megkóstoltuk a műhúsos burgert és megdöbbentő eredményre jutottunk!

Arra, hogy ne kelljen milliószámra legyilkolni az állatokat és borzasztó sok erőforrást felhasználni az étkezési módunk miatt, a műhús lehet a megoldás. De vajon mennyire hasonlít az igazira? Leteszteltük!

“Sikerült megint kiiratkoznia Magyarországnak Európából”

November 8-án több száz fős tömeg vonult az Oktogonról a Szél Kálmán térre, hogy tiltakozzanak a török elnök budapesti látogatása ellen. Videóriport.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, mert ez a legjobb, amit most megtehetsz!

Kövess minket!

3,242lájkolóTetszik
167követőkövető
4követőkövető
295feliratkozóFeliratkozás

Ellensúly

Legfrissebb cikkek